flag aScAgenda - Tlač vysvedčení

Ako si ušetriť čas pri zadávaní predmetov triedam?

Predmety v danej triede sa zadávajú v sekcii Známky, nastaviť predmety triede, v dialógovom okne je možné predmety kopírovať buď už zo zadanej triedy v minulom školskom roku, alebo z aktuálneho školského roku, z triedy, resp. do triedy.

Ak máte v triede žiakov z viacero odborov, pozrite:
Ako zadať predmety jednotlivým odborom štúdia?

Ak si zvolíte Kopírovať z triedy, tak do danej triedy 5.a si môžete v dialógovom okne vybrať buď z aktuálneho školského roku, alebo minulého školského roku triedu, z ktorej budete kopírovať predmety pre 5.a. Na obrázku sme si zvolili kopírovanie predmetov z triedy 7.a v aktuálnom školskom roku.
Predmety sa skopírujú po stlačení tlačidla OK.

Ak si zvolíte Kopírovať do triedy, tak nastavené predmety danej triedy z obrázka 5.a sa prekopírujú do triedy zvolenej v nasledovnom okne, teda 6.a po stlačení tlačidla OK.

Rozšírili sme možnosť kopírovať zoznam predmetov triedy aj z budúcich rokov (napríklad ak chcete vytlačiť odpis veľmi starého vysvedčenia)



Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadám niečo iné Hľadám niečo iné

Tento článok bol videný 19001 krát.19001 / 19001
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

previousarticle Naspäť na hlavnú stránku nextarticle