flag aScAgenda - Karta žiaka

Ako evidovať vyšetrenia žiaka (psychologické, špeciálno-pedagogické, ...)?

Ak máte žiakov, u ktorých potrebujete evidovať zdravotný stav, psychologické vyšetrenia, špeciálno – pedagogické vyšetrenia alebo vyšetrenia iného druhu, môžete všetko evidovať v aScAgende v menu Škola – Vyšetrenia - Nové.

Pri zadávaní vyšetrení máte dva druhy zadefinované priamo aScAgendou. Ide o Psychologické vyšetrenie a Špeciálno - pedagogické vyšetrenie.

Tretí druh si môžete podľa vlastnej ľubovôle vytvoriť sami.

Pri zadávaní vyšetrení sa zobrazí položka lekár. Toho si pridáte v menu Škola - Partneri. Viac sa dočítate tu: Ako evidovať firmu, partnera, poradňu, lekára, poisťovňu?

Okrem menu Škola sú Vyšetrenia súčasťou karty žiaka. Tu v module Vyšetrenia, môžete všetky položky editovať a pridávať. Položka je rozložená na dve časti. V časti Základná diagnóza, môžete žiakovi evidovať zdravotné problémy s ktorými prichádza do školy. Tieto záznamy slúžia na rýchle zorientovanie sa v prípade zdravotných problémov. V druhej časti Priebežná evidencia vyšetrení, je zobrazený každý záznam vyšetrení. V tomto okne zároveň môžete pridať novú položku.


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadám niečo iné Hľadám niečo iné

Tento článok bol videný 14390 krát.14390 / 14390
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

previousarticle Naspäť na hlavnú stránku nextarticle