flag aScAgenda - =Maturita

Ako funguje maturitný filter? Ako získať určitú skupinu maturantov?

Na efektívnu prácu so zoznamom maturantov slúži maturitný filter. Stlačte tlačidlo Maturitný filter, zobrazí sa Vám dialógové okno, v ktorom môžete zvoliť charakteristiku maturantov, ktorých chcete momentálne vidieť:

Napríklad ak chcete zvoliť maturantov iba z Angličtiny úroveň B2, Vaša voľba vyzerá asi takto:

Vybraní maturanti (ktorí spĺňajú podmienku filtra) sú potom označení zelenou farbou. Ak chcete vidieť iba vybraných maturantov (tí, čo nespĺňajú podmienku, nech nie sú zobrazení vôbec), zvoľte V zozname zobrazovať iba filtrovaných maturantov:

Maturitný filter má zmysel napríklad ak zadávate výsledky žiakom iba z určitého predmetu, alebo iba určitej komisii. Taktiež sa dá použiť pri tlači výsledkov iba žiakom, ktorí domaturovali dnešný deň, a pod.

Ak chcete vyznačiť iba tých maturantov, ktorí majú ako hlavný cudzí jazyk angličtinu, je možné filtrovať nielen na predmet, ale aj na pozíciu v zozname predmetov:

Medzi novinky Maturita 2010 patrí voľba zobrazenia počtu dní rozpisu, podľa toho, v koľkých dňoch študent maturuje:

Pozrite aj:
Ako získam zoznam maturantov, ktorí si uplatňujú náhradu maturitnej skúšky z cudzieho jazyka?


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadám niečo iné Hľadám niečo iné

Tento článok bol videný 13743 krát.13743 / 13743
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

previousarticle Naspäť na hlavnú stránku nextarticle